espai de creació

Estem treballant en la nova web

Estem contruint la pàgina. Mentrestant, pots escriure’ns a Hola@espaidecreacio.com
o també ens pots preguntar per whatsapp 647986824  o amb aquest formulari.

Pregunta'ns els teus dubtes de disseny

Veure el text de política de privacitat.

Política de privacitat

Qui som

La nostra adreça web és: https://espaidecreacio.com

Per  dubtes i/o poder exercir els vostres drets fonamentals sobre les vostres dades personals, us podeu dirigir a la direcció i el telèfon següents.

Dades del responsable del tractament de les dades:
Delegat de protecció de dades d’Espai de Creació
C/ Progrés 11 – Vilafranca del Penedès 08720
hola@espaidecreacio.com
Tel.: 647986824

Quines dades personals recollim i per què

Formularis de contacte i relació amb clients

A Espai de Creació tractem la informació que ens facilites amb la fi de realitzar les tasques i els serveis sol·licitats i realitzar la facturació corresponent.

Galetes

Si envieu un missatge en la pàgina web, podeu optar per desar el nom i l’adreça de correu electrònic en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre missatge. Aquestes galetes duraran un any. Per desactivar aquesta opció podeu anar a aquest enllaç.

Tercers: Amb qui compartim les vostres dades

No compartim cap informació personal que atenti contra la privacitat de la persona. Els mails que rebem només son per portar a terme la feina sol·licitada, i en el cas que s’accepti, us afegim a la nostra llista per enviament de newsletters de Espai de Creació. Fem servir Google Analytics per conèixer les preferencies d’ús de la web de forma global i oferir una millor expèriencia d’usuari.

Quant de temps retenim les dades

Totes les dades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps necessari per cumplir les accions legals i atendre a les possibles responsabilitats.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, com a usuaris, teniu dret a Accés, rectificació, cancel·lació , oposició, portabilitat i legitimació de les vostres dades personals. Per més informació podeu dirigir-vos a AEPD

On enviem les vostres dades

Els misstages dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat. A Espai de Creació, utilitzem el sistema recaptcha.

Com protegim les vostres dades

Estem en continua vigilancia de dades, si coneixem algún indici de que les vostres dades han estat il·legalment tractades, procedirem immediatament a avisar a les autoritats pertinents.