Política de privacitat

Qui som

La nostra adreça web és: https://espaidecreacio.com

Per  dubtes i/o poder exercir els vostres drets fonamentals sobre les vostres dades personals, us podeu dirigir a la direcció i el telèfon següents.

Dades del responsable del tractament de les dades:
Delegat de protecció de dades d’Espai de Creació
C/Progrés 11 Vilafranca del Penedès 08720
hola@espaidecreacio.com
Tel.: 647986824

 

Quines dades personals recollim i per què

Formularis de contacte i relació amb clients

A Espai de Creació tractem la informació que ens facilites amb la fi de cursar els serveis sol·licitats i realitzar la facturació corresponent, ja sigui per via formularis de la web, per e-mail directe o telèfon de contacte. A part volem informar-te de les nostres novetats, fent servir un gestor de dades d’usuari per mailing, en aquest cas MAILCHIMP, el qual has d’acceptar les polítiques de privacitat independentment de qualsevol formulari a la web.

Qualsevol dels punts tractats a la política de privacitat van units al avís legal, per tant l’acceptació dels diferents punts implica l’acceptació de la política de privacitat i de l’avís legal.

 

Comentaris

Fem servir el sistema de comentaris de WordPress
WordPress comenta: Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.
Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també anomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Analítiques

Fem servir les eines Google analytics i search console, en general, eines de Google que ens faciliten dades anònimes i que fem servir amb la única funció de millorar la pàgina web i els nostres productes. Si acceptes aquesta política estàs donant el teu consentiment per fer servir les dades recollides i anònimes per estadístiques. Pots accedir a aquestes dades i eliminar-les en el següent enllaç Mi Actividad.

Media
Recomanacions: Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web. Tot el media que compartiu és sota la vostra responsabilitat.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hageu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.
Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.
En el cas que posem un inici de sessió a la web: Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.
Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia. 

 

Contingut incrustat d’altres llocs web

No ens fem responsables del contingut incrustat d’altres llocs web a dins del nostre lloc, pot ser que en els comentaris, a vegades, hi hagin links externs que son perjudicials o no funcionin bé. En el moment en que s’abandona la nostra web per anar a un altre lloc web, Espai de Creació deixa de donar-te protecció en qüestió de dades personals i no ens fem responsables del contingut dels demés llocs web.
Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web i el responsable de les vostres dades passa a ser de l’altre pàgina web.

Tercers: Amb qui compartim les vostres dades

En el cas que obrim login d’usuaris: Si sol·liciteu un reinici de contrasenya, l’adreça IP s’inclourà en el correu electrònic de reinicialització.

En el cas dels formularis o la comunicació directe, només compartim les teves dades amb el teu permís exprés, ja sigui per acceptació de cookies, com per acceptació de subscripció a newsletter, etc. 

 

Quant de temps retenim les dades

Totes les dades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps necessari per complir les accions legals i atendre a les possibles responsabilitats.

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.
Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació. 

 

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, com a usuaris, teniu dret a Accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat i legitimació de les vostres dades personals.

Podeu adreçar-vos al e-mail de la part superior d’aquest article. Et respondrem i facilitarem tota la informació que estigui a les nostres mans. 

 

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat. En l’espai web, utilitzem el sistema recaptcha.

Com protegim les vostres dades

Estem en continua vigilància de dades, si apareix algun indici de que les vostres dades han estat il·legalment tractades, procedirem immediatament a avisar a les autoritats pertinents.